четвер, 12 квітня 2007 10:15

24 роки отримав убивця двох дітей у Володимирській області

Володимирський обласний суд (РФ) виніс вирок відносно громадянина Азербайджану Назара Ахліят-огли Мамедова.

Злочинця визнали винним за ч. 2 статті 105 УКРФ (вбивство двох осіб, які знаходяться в безпорадному стані, здійснене загальнонебезпечним способом) і ч. 1 статті 162 УК РФ (розбійний напад).

Мамедов, знаючи, що в будинку його подруги знаходиться велика сума грошей, виручена від продажу автомобіля, проник в квартиру. Двері Мамедову відкрили неповнолітні діти, які були з ним знайомі.

Чоловік зв"язав їх скотчем і, дізнавшись у хлопчика, де лежать гроші, викрав їх. Побоюючись, що діти розкажуть матері про нього, Мамедов задушив 13-річного хлопчика і 9-річну дівчинку електропроводом, після чого втік з місця злочину.

Кримінальна справа в суді розглядалася за участю колегії присяжних, які одноголосно винесли звинувачувальний вердикт і просили суд призначити Мамедову покарання без поблажливості.

Суд призначив Назару Ахліят-огли Мамедову покарання у вигляді 24 років позбавлення волі з відбуванням в колонії строгого режиму. Кримінальну справу розслідувала Олександрівська міська прокуратура, контроль за ходом розслідування здійснювала прокуратура Володимирської області, передають NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «24 роки отримав убивця двох дітей у Володимирській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі