вівторок, 10 липня 2007 11:21

22-річна українка одна з найбільш затребуваних порно-актрис на Заході (ФОТО)
5

Одна з найбільш затребуваних порно-актрис на Заході – 22-річна кримчанка Анастасія, дружина власника будівельної компанії і мати 5-річного сина.

Дівчина вже відзнялась у тридцяти порнофільмах. Її сценічний псевдонім Wiska.

За тиждень актриса отримує в середньому $3000. І за чотири роки заробила близько п"ятдесяти тисяч.

А почалося все після знайомства Насті з майбутнім чоловіком. Їй було 15, йому – 31. В одинадцятому класі дівчина народила сина. На той час Анастасія вже декілька років працювала еротичною моделлю в журналах "Пентхауз", XXL, FHM.

Чоловік любив фотографував свою дружину в "ню", і еротичні фото з часом потрапили до рук професіоналів.

На першу зйомку Настя потрапила чотири роки тому — як модель вона розмістила своє резюме в анкеті, продюсери з Петербургу покликали в порно-кіно. За її зізнанням, пішла на це заради цікавості й веселості. Перший гонорар складав 500 доларів за тиждень.

Нині чоловік після повернення Насті зі зйомок проглядає новинку з її участю. Іноді дає поради або робить зауваження, мовляв, ненатурально виглядала.

— Розумієте, для людей це аморально і незрозуміло, але в нашій сім"ї немає ревнощів, які руйнують інші родини. Тому що ми обидва розуміємо, що те, що я роблю, не зрада, а робота. Зрада — це взагалі не ліжко, не тілесний контакт з іншим, зрада від голови, розуму — ось це зрада, — вважає чоловік.

Два роки дівчина вчилася на режисера в інституті культури, але кинула, бо не могла розриватися між сім"єю і порнозйомками. А заочне навчання їй не подобалося.

Про її професію батьки не знають. Вони переконані, що дочка іноді фотографується для гламурных журналів і тільки. Не здогадується про її роботу і рідна старша сестра.

Знімається кримчанка виключно на Заході. Хоча українки і росіянки на Заході отримують утричі менше від своїх європейських колег.

Інфекціями зважаючи на чистоту у французьких порнокомпаніях, Анастасія все ж таки кілька разів заражалася, до ВИЛ не доходило, але лише поки що, пише "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «22-річна українка одна з найбільш затребуваних порно-актрис на Заході (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі