середа, 23 травня 2007 19:32

220 осіб зникли безвісти в Криму

Останнім часом в Автономній Республіці Крим почастішали випадки зникнення громадян. Як повідомили у прес-службі кримської прокуратури, на даний час у Криму зниклими безвісти вважаються 220 чоловік.

"Прокуратура вивчила матеріали за фактами зникнення громадян у Криму, які останнім часом почастішали. Як результат - порушено 8 кримінальних справ, зокрема три - за ознаками умисних вбивств і 5 - за фактами незаконного позбавлення волі. Деякі з цих резонансних злочинів уже розкрито", - зазначають у прокуратурі АРК.

Причини зникнення людей, а також дієвість заходів, які вживаються правоохоронними органами щодо їхнього розшуку, проаналізували кримські прокурори.

Як показали матеріали перевірок, що стали підставою для порушення кримінальних справ, такі злочини найчастіше скоюються проти самотніх людей та осіб похилого віку. Мета злочину - заволодіння нерухомим майном жертви.

"Робота з розшуку безвісти зниклих потребує постійного контролю, а тому прокурори налаштовані забезпечити належний нагляд на цій ділянці роботи правоохоронних органів", - зазначили у прокуратурі АРК, передає АМИ "Новости-Украина".

Зараз ви читаєте новину «220 осіб зникли безвісти в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі