субота, 22 жовтня 2022 04:05

22 жовтня день ангела святкують власники популярних чоловічих імен

22 жовтня день ангела святкують власники популярних чоловічих імен
У народі апостола називали Яків Деревопилець. Фото: pixabay.com

Православна церква 12 жовтня вшановує пам'ять Якова Алфеєва. Він є одним з 12 апостолів та братом апостола Матвія.

День Ангела сьогодні відзначають Максим, Петро та Костянтин.

Ім'я Максим означає "найбільший". Він любить спілкування із жінками і часто до шлюбу має багатий досвід у стосунках. Максими можуть бути вмілими будівельниками, ковалями, фотокореспондентами, учителями та політиками. Вони відкриті, доброзичливі та мужні. Часто помиляються у людях, адже бачать у них тільки хороше.

Петро з давньогрецької перекладається як "скеля", "кам'яна брила". Він обдарований та має хист до музики та інших творчих занять. У професії завжди прагне досконалості, тому роботою над собою виривається у лідери. Має добрі аналітичні здібності, тому може стати слідчим, математиком, інженером. Чоловіки з цим ім'ям довго не можуть обрати дружину, адже мають багато вимог. Зокрема, цінують вірність та відданість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Православної церкви України з'явився власний храм в Нікополі

В основі імені Костянтин латинський корінь, що означає "стійкий", "постійний". Ці чоловіки важко знаходять спільну мову з людьми. Мають небагато друзів, але тих, у кому впевнені. До роботи Костянтин ставиться сумлінно та відповідально. Він легко захоплюється яскравими жінками. Однак так само швидко розчаровується в них.

Привітання для іменинників:

Мій Ангелику маленький,
Бережи моє серденько:
Не пусти гріха до нього,
Щоб не скривдив я нікого.
Щоб не стало в серці темно –
Покажи, як бути чемним!

***

В День Ангела бажаю, щоб твоє світле, радісне життя було наповнене любов'ю до ближніх, щастям, добробутом. Нехай близькі завжди радують, друзі будуть поруч і все в житті складається вдало.

***

Бажаю неймовірної радості в твій День ангела, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок та відданих друзів! А ще – вдалих днів, хороших новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!

***

Ніжність небес нехай ангел дарує,
Пензлем чарівним хай в серці малює,
Світлі надії, мрії прекрасні,
Щире кохання, радість і щастя!

***

Нині в гарної людини -
Найкрутіші іменини.
Будуть в тебе подарунки,
Привітання й поцілунки...
Я приєднуюсь до всього,
Хай в житті все буде кльово!
Хай здоров'я не підводить,
Й грошенята хай підходять!

На іменини вся сім'я повинна відвідати церкву, причаститися, замовити і читати молитви святому покровителю. У цей день потрібно провести трапезу вдома в тихій атмосфері.

Зараз ви читаєте новину «22 жовтня день ангела святкують власники популярних чоловічих імен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі