пʼятниця, 07 грудня 2007 17:37

20-річного працівника заправки облили бензином і підпалили

У середу вранці в підвальному приміщенні АЗС у Жмеринському районі на автошляху був виявлений обгорілий труп 20-річного оператора заправки.

Про це повідомила прес-служба МВС України у Вінницькій області на своєму офіційному веб-сайті.

Слідчо-оперативна група міліції та експерти, які прибули на місце з"ясували, що хлопця було вбито, хоча, замітаючи сліди, злочинець зімітував самогубство своєї жертви, накинувши вже мертвому дріт на шию. Після цього тіло загиблого облили бензином і підпалили. Висновок судово-медичної експертизи підтвердив, що смерть хлопця не була нещасним випадком – його задушили. Хто і з яких причин позбавив життя молодої людини працівники міліції з"ясували вже через дві доби.

Оперативники за підозрою у скоєнні вбивства затримали за місцем проживання 28-річного жителя Жмеринського району. За попередніми даними зловмисник пішов на злочин через гроші. Гроші були потрібні непрацюючому вбивці аби погасити кредит за меблі. Тож п"ять з половиною тисяч гривень стали ціною життя 20-річного хлопця.

Наступного після злочину дня нічого не підозрюючи дружина зловмисника заплатила борг за меблі. Решту ж гривень міліціонери вилучили у помешканні. Крім того, в будинку підозрюваного правоохоронці знайшли обріз рушниці. Слід зазначити, що у затриманого двоє малолітніх дітей і раніше він не мав проблем із законом.

Наразі за фактом навмисного вбивства порушено кримінальну справу. Підозрюваний перебуває під вартою. Йому загрожує до 15 років ув"язнення.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «20-річного працівника заправки облили бензином і підпалили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі