середа, 03 вересня 2008 09:34

20-річний гей заколов свого коханця викруткою

У Дніпропетровську затримали 20-річного гомосексуаліста, що вбив викруткою свого коханця. Аби приховати тяжкий злочин, парубок інсценував пограбування.

Закривавлений труп 57-річного Михайла знайшли на подвір"ї приватного будинку. У загиблого розбита голова, а на тілі - численні колото-різанні поранення.

Оперативники намагалися дізнатися, з ким у день своєї смерті спілкувався чоловік. Слідчі з"ясували, що співпляшники пили горілку та пиво. Невдовзі підозра впала на 20-річного Олександра – колегу загиблого. Саме він купував напередодні вбивства спиртне, а потім вкрав автівку свого приятеля.

Підозрюваного заарештували. Слідчі дізналися, що чоловіки "товаришували" в нетрадиційний спосіб майже два роки. Проте сам затриманий інтимні стосунки зі старшим приятелем заперечував.

Долю затриманого визначить суд. За вбивство коханця Олександрові загрожує до 15-ти років позбавлення волі, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «20-річний гей заколов свого коханця викруткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі