вівторок, 12 червня 2007 14:24

20-річний батько, рятуючи сина, прийняв удар авто на себе

Трагедія сталася в селі Оришківці Гусятинського району Тернопільської області. За попередніми даними, 20-річний батько вийшов на вулицю прогуляти в колясці свого дворічного сина. У цей момент водій ВАЗ-2106, що їхав повз, не упорався з управлінням, і автомобіль на великій швидкості понісся на перехожих. За секунду до зіткнення, за розповідями свідків, молодий батько встиг відштовхнути від себе коляску. Від сильного удару він загинув на місці. Автомобіль зачепив і коляску, щоправда її просто відкинуло убік. Водій ВАЗу з місця ДТП утік.

Постраждалу дитину доставили в центральну районну лікарню. За висновками медиків, у нього закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, забій голови. А водія-утікача, до речі, тверезого, затримали співробітники Чортківського ДАІ. Наразі правоохоронці ведуть розслідування причин ДТП і проводять експертизи, передають Факты.

Зараз ви читаєте новину «20-річний батько, рятуючи сина, прийняв удар авто на себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі