пʼятниця, 10 вересня 2010 13:04

20-річна росіянка везла до України кокаїн на суму більше 3 млн грн

20-річна росіянка везла до України кокаїн на суму більше 3 млн грн

Партію кокаїну, який намагалася ввезти в Україну 20-річна росіянка, затримали прикордонники та митники в аеропорту "Бориспіль".

Як повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ Державної митної служби, знайти контрабанду під час вивантаження на стрічку багажу пасажирів літака, який прибув з Парижу, допоміг натренований на пошук наркотиків прикордонний пес.

Правоохоронці звернули увагу, що молода жінка, яка забрала підозрілу сумку, намагалася вийти з аеропорту через смугу спрощеного контролю "зелений коридор". Мандрівницю запросили для поглибленої перевірки її речей.

В сумці виявили заховані за фальш-стінкою 2 кілограми білого порошку. Експрес-тест показав, що це - кокаїн. За оцінками експертів, вартість знахідки на чорному ринку становить 3 млн 120 тис. грн.

Митники порушили кримінальну справу за контрабанду наркотичних засобів в особливо великих розмірах.

Як писала раніше Gazeta.ua, в квітні цього року співробітники СБУ Хмельницькій області затримали місцевого мешканця, який контрабандно віз до Росії 2 кг марихуани.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «20-річна росіянка везла до України кокаїн на суму більше 3 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі