вівторок, 08 січня 2019 09:50

2019-го українці позбуватимуться ілюзій - Громовиця Бердник

Автор: Сергій Старостенко
 

Письменниця і культуролог Громовиця Бердник прогнозує, що 2019-го українцям доведеться позбуватися багатьох ілюзій. Своїми передбаченнями вона поділилася з Gazeta.ua в ексклюзивному інтерв'ю.

Мої джерела, з якими я працюю з допомогою карт Таро, кажуть, що цього року нашому суспільству доведеться позбутися багатьох ілюзій, доведеться знімати окуляри різних кольорів і розмірів, щоб побачити процеси такими, якими вони є насправді. Це може стосуватися і конкретних особистостей, і ситуації в цілому, і переосмислення наших подальших шляхів. Але з багатьма ілюзіями доведеться прощатися. Зараз ми дуже багато процесів і речей не бачимо такими, якими вони є насправді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Цілий рік можна спланувати у перші 12 днів після сонячного сонцестояння" - Громовиця Бердник

Громовиця вважає, що зараз наше суспільство піддається ілюзіям більше, ніж будь-коли.

Інформаційними фейками створюється димова завіса, і навіть освічені люди потрапляють під її вплив. Втім, я дістаю карти і просто їх трактую. І в даному випадку вони говорять, що у суспільства дуже багато ілюзій, з якими доведеться протягом року прощатися.

У мене є практика: я щороку на День Незалежності роблю короткий розклад на Україну. На День Незалежності 2018-го розклад показав, що наступного року не буде розвалу країни, але доведеться працювати, у тому числі і з ілюзіями. І дуже ретельно берегти і зрощувати ті росточки, які посаджені протягом минулих 5 років. Торік же карти показали, що будуть потужні зміни в духовному житті країни. Тоді не могла до кінця зрозуміти, що це означає. Коли розкладаєш на політику або на суспільні процеси, дуже важко одразу точно вгадати, що це точно може бути. Але коли почалися процеси з отриманням томосу, я вернулася до свого розкладу і зрозуміла, що це воно.

Зараз ви читаєте новину «2019-го українці позбуватимуться ілюзій - Громовиця Бердник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі