неділя, 21 грудня 2008 12:59

200 тисяч американців сидять без світла

Снігові бурі, які пройшли в останні дні в центральних та східних районах США, залишили без електроенергії понад 200 тис. споживачів. За даними енергетичних компаній, що працюють в регіоні, без світла залишаються споживачі в Мічігані, Нью-Гемпширі і цілому ряді інших штатів. Негода стала також причиною скасування або затримки авіарейсів в багатьох аеропортах країни.

Як повідомляють представники Національної служби погоди США, в деяких штатах встановилася надзвичайно холодна погода. Так, в Айові та сусідніх з нею державах в суботу стовпчик термометра опускалися до мінус 28 градусів за Цельсієм. Холод супроводжується найсильнішим вітром, пориви якого досягають 56 км за годину, повідомляє "ІТАР-ТАСС".

У суботу у багатьох центральних і північно-східних штатах країни продовжилися снігопади. В окремих районах випало від 20 до 60 см опадів. Як очікується, сніг там буде йти і в найближчі дні.
Зараз ви читаєте новину «200 тисяч американців сидять без світла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі