неділя, 01 квітня 2007 10:15

20 тис. прихильників опозиції вимагали розпуску ВР на Майдані

Мітинг почався близько 17:00. О 19:00 перед учасниками мітингу виступили лідери опозиції Юлія Тимошенко, В"ячеслав Кириленко, Юрій Луценко й Олександр Турчинов. У своїх виступах вони заявили про необхідність розпуску Ради.

Протягом їхніх виступів люди періодично скандували: "Разом нас багато", а також кричали "Так", у такий спосіб висловлюючи згоду з думками членів опозиції.

Учасники мітингу тримали прапори із символікою Блоку "Наша Україна", Блоку Юлії Тимошенко, громадянського руху "Народна самооборона", громадського руху "Європейська платформа для України", партії "ПОРА", УНА-УНСО, партії "Велика Україна", а також національні прапори.

Мітинг почався концертом виконавців української естради, а саме груп "Мандри" й "Тартак".

Міністерство внутрішніх справ зазначає, що під час проведення мітингів 31 березня особливих порушень не було.

Учасники мітингу об"єднаної опозиції прийняли резолюцію-звернення до Президента Віктора Ющенка із закликом розпустити Верховну Раду.

31 березня Ющенко заявив, що підпише указ про припинення повноважень Ради, якщо більшість не перестане поповнюватися депутатами, які не входять до коаліційних фракцій, передають Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «20 тис. прихильників опозиції вимагали розпуску ВР на Майдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі