понеділок, 26 березня 2007 11:53

2 тисячі красноярських міліціонеров шукають одну дівчинку

У пошуках п"ятирічної дівчинки Поліни Малькової, зниклої в Кіровському районі Красноярська, задіяно більше 2000 співробітників органів внутрішніх справ і міліції - вся красноярська рать.

Дівчинка пішла з будинку 19 березня, до цих пір її місцезнаходження невідоме. На даний момент зона пошуків Малькової розширена до території всього краю. Ведеться активна робота серед таксистів: співробітники ДІБДР знайомлять їх з прикметами зниклої дівчинки. З п"ятниці в Красноярську проводяться оперативно-профілактичні заходи, в ході яких обстежуються горища і підвали житлових будинків - всі місця, в яких перебувають особи без певного місця проживання.

Крім того, сьогодні зниклу дівчинку оголосили у федеральний розшук, а зона пошуку розширилася до регіонів, що межують із красноярським краєм.

Чому зникнення дитини викликало такі масштабні операції, ким і кому доводиться ця дівчинка, ЗМІ не уточнюють (за матеріалами Газета.Ru).

Зараз ви читаєте новину «2 тисячі красноярських міліціонеров шукають одну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі