вівторок, 07 жовтня 2008 14:05

2 китайські фермери із сміття зібрали болід "Формули-1" (ФОТО)

Китайські фермери, Чжао Сюшунь і Чжао Баогуо зібрали болід "Формули-1" з металобрухту, повідомляє Ananova з посиланням на CityPost. На виробництво автомобіля брати витратили 20 років. За словами фермерів, вони зробили машину з відходів, які знайшли поряд зі своїм господарством: уламків велосипедів, металевих дверей і каструль.

Фермери дали своєму боліду назву "Брат". Чжао Сюшунь і Чжао Баогуо розповіли, що максимальна швидкість, яку може розвинути зібраний ними автомобіль - 160,9 кілометрів на годину. Як говорять брати, знання, необхідні для збірки боліда вони почерпнули в журналах і книгах, присвяченим гонкам "Формули-1".

Чжао Сюшунь і Чжао Баогуо заявили, що зібрали гоночну машину на згадку про свого батька, який був водієм вантажівки. Він загинув 32 роки тому під час землетрусу. "Було б здорово, якби батько міг побачити наш болід", - відзначили фермери.

Зараз ви читаєте новину «2 китайські фермери із сміття зібрали болід "Формули-1" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі