понеділок, 25 червня 2007 13:21

19-річна дівчина зникла безвісти на надувному матраці в Азовському морі

Під час плавання на надувному матраці біля бази відпочинку Електрон в Азовському морі двох дівчат, 19 і 21 року -  віднесло у відкрите море. Одна з них почала самостійно пливти до берега і врятувалася. Від госпіталізації вона відмовилася. Її 19-річна подруга зникла.

Як повідомили в прес-службі МНС, на пошуки зниклої з порту Маріуполь вийшли 2 судна і лоцманський катер, рятувальний катер "Чибіс" із двома рятувальниками водолазної станції 7-й комунальної спеціалізованої аварійно-рятувальної служби селища Ялта.

Під час пошуків рятувальники знайшли перевернений рибацький човен, за попередньою інформацією, браконьєрський, на якому знаходилися двоє робітників бази відпочинку "Світлана", жителі міст Дебальцево і Макіївка.

У той же день рятувальники одержали чергове повідомлення про те, що в море на матраці віднесло двох чоловіків у районі Білосарайської коси. Через деякий час вони були врятовані.

У той же час рибалки з  човна, який перевернувся, розповіли про те, що бачили синій надувний матрац без присутності на ньому людини. Пошук зниклої дівчини продовжується, повідомляє УНИАН.

Зараз ви читаєте новину «19-річна дівчина зникла безвісти на надувному матраці в Азовському морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі