пʼятниця, 14 березня 2008 08:53

18-річний росіянин зґвалтував та вбив 6-літнього хлопчика на Миколаївщині

13 березня Апеляційний суд Миколаївської області  визнав винним уродженця Свердловської області (Росія) у зґвалтуванні й убивстві 6-літнього хлопчика й присудив його до 15 років позбавлення волі.

Про це сказано в повідомленні прес-служби прокуратури Миколаївської області.

На судовому засіданні підсудний не визнав себе винним.

"Як повідомив заступник прокурора області старший радник юстиції Ігор Ільницький, на лаві підсудних за здійснення цього жахливого злочину виявилася людина, яка мало нагадує горезвісних Онопрієнко і Чикатило, хоча б у силу того, що йому самому на момент здійснення злочину ледь виповнилося 18 років", - сказано в повідомленні.

8 жовтня 2007 року співробітники міліції затримали 17-літнього уродженця Свердловської області за підозрою в зґвалтуванні й убивстві 6-літнього хлопчика в Миколаївській області.

Близько 11 ранку 8 жовтня в плавнях ріки Південний Буг напроти одного з будинків у селі Трихати Миколаївського району був виявлений труп шестирічного хлопчика з ознаками насильницької смерті.

Як установило слідство підозрюваний заманив хлопчика в затишне місце до ріки, напоїв слабоалкогольним напоєм "Лонгер", зґвалтував безпомічну дитину, а потім, намагаючись замести сліди злочину, задушив і підпалив на ній одяг, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «18-річний росіянин зґвалтував та вбив 6-літнього хлопчика на Миколаївщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі