субота, 20 вересня 2008 10:49

18-річний киянин зарізав свою кохану, яка хотіла розірвати стосунки

Убивство парубок скоїв у квартирі, куди 18-річна Юля його впустила. Одна з версій мотивів злочину – ревнощі. Подейкують, начебто кохана того вечора хотіла розірвати стосунки. Убивцю впіймали за шість годин.

Плями крові на стіні, де скоєно вбивство, не вдалося відмити. Батьки загиблої розповідають, червоним був ледь не весь коридор. Близько двадцяти ножових ударів завдав вісімнадцятирічній дівчині її хлопець.

Наталя Сторожик, заст. керівника ЦГЗ ГУ МВС України в Києві: "З"ясувалося, що дівчину вбили кухонним ножем. Ніж вилучили. Через шість годин правоохоронці столиці оперативно-слідчими діями затримали вбивцю у його власній квартирі. Це був знайомий дівчини".

У ніч, коли сталося вбивство, батьки дівчини поїхали в село. Сусіди розповідають, начебто до неї приїхав хлопець. Подейкують, що вона з ним зустрічалася, і хотіла розірвати стосунки. Міліціонери припускають, можливо, саме ревнощі й призвели до злочину.

Стіна, суміжна з квартирою сусідів, тонка, і тому ті зачули придушений стогін дівчини.

Крики про допомогу сусіди почули під ранок і викликали міліцію. Проте, правоохоронці ламати двері відмовилися. Мовляв, без дозволу хазяїв вони не мають права. Як пояснили нам у міліції, без ознак злочину двері можна відчинити лише за постановою суду, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «18-річний киянин зарізав свою кохану, яка хотіла розірвати стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі