середа, 27 лютого 2008 10:40

18-річний бомж забив свою подругу через надокучливе хропіння

Злочин стався у Бабушкінському районі обласного центру в одному з напівзруйнованих будинків. Як встановили слідчі, молодик позбавив життя жінку лише через те, що вона своїм храпом заважала йому спати.

В одному з напівзруйнованих будинків центральної частини Дніпропетровська знайшли закривавлене тіло жінки. Вже за 20 хвилин на місці події працювала слідчо-оперативна група.

Ганна Старчевська, керівник СЗГ Дніпропетровського МУ міліції: "У підвалі напівпокинутого будинку по вул. Артема, 24 був виявлений труп невідомої жінки. Після огляду тіла судмедексперти констатували: вона померла від численних тяжких тілесних ушкоджень в області голови".

Особу загиблої допомогли встановити двірники. Вбитою виявилася 35-річна безпритульна Тетяна. Один із випадкових свідків розповів: напередодні трагедії жінка відпочивала у компанії вдвічі молодшого за неї бомжа на ім"я Ігор. Шукали цього молодика менше доби. Слідчі кажуть: швидко упіймати злочинця допомогли експерти криміналісти. Як виявилося, за міліцейськими обліками 18-річний молодик вже двічі встиг відсидіти за ґратами.

На допиті Ігор розповів: того вечора вони разом із Тетяною пиячили. Потім у підвалі напівзруйнованого будинку полягали спати.

Володимир Марар, в.о. керівника Бабушкінського РВ міліції Дніпропетровська: "Прокинувся він від хропіння своєї подруги, з якою він дружив. Він завдає їй близько 5-6 ударів в область голови палицею. Після чого назад лягати спати. Знову ж таки через час він прокидається від того, що вона заважала йому спати - вже тільки не хропінням, а хрипом, напевно. Після цього він знову повторює свої дії, тільки завдає їй вже ударів пляшкою по голові. Пляшкою з-під горілки. Після чого знову ж таки улігся спати. Прокинувшись близько 6 ранку, він зрозумів, що вона мертва. Спробував - вона холодна на дотик. Він залишив місце події, сховавшись в місті".

Наразі за фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті, порушили кримінальну справу. За свій вчинок колишній в"язень може отримати від 7-ми до 10-ти років позбавлення волі, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «18-річний бомж забив свою подругу через надокучливе хропіння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі