середа, 09 квітня 2008 10:03

16-річний підліток зарубав свою матір сокирою і лопатою

За словами міліціонерів, хлопець під час сімейної сварки зарубав матір сокирою, після ще й добивав лопатою. Її тіло він закопав у полі неподалік села, де вони мешкали. Сусіди й досі не вірять у те, що сталося. Адже кілька днів жінку вважали безвісти зниклою.

46-річна Лідія Михайленко - жителька села Грушвиця Рівненської області - зникла 28-го березня. Її старший син написав заяву до міліції, оскільки матір не з"являлася додому кілька днів. Правоохоронці опитали меншого сина, який живе з нею вдвох. Утім, той нічого впевнено пояснити не міг. Казав лише і міліціонерам, і сусідам, що матір ввечері поїхала покупцям показувати землю.

Микола, сусід: "Казав: поїхала показувати. Вони там дачу продають. Ми до нього: Вовка, ну, де мамка, а він: поїхала в машині. Ну, як так - мужики два, а ти не спитав. Та й ми машини не бачили".

Петро Єгор, начальник Рівненського РВ міліції: "Ми опрацьовували 5 версій. В результаті неповнолітній син написав явку, що забив матір… Причина - сімейний конфлікт".

16-річний син показав місце у полі, де закопав матір. Слідчі й справді знайшли там тіло зниклої Лідії Михайленко.

Петро Єгор, начальник Рівненського РВ міліції: "Взяв сокиру, наніс кілька ударів по голові, потім поклав на підводу, вивіз у поле. Поклав, почув, що вона дихає, добив лопатою і закопав. І поїхав додому".

Вигодувала свою смерть - тепер так у селі кажуть на неповнолітнього сина вбитої жінки. Звістка про те, що сталося, збентежила усіх селян. Адже сусіди, коли дізналися, що у 16-річного напівсироти Володимира зникла матір, навіть годували його і давали гроші.

Оксана Климчук, голова Грушвицької сільради: "Йому співчували усі. Але коли дізналися, що то зробив він, у всіх був шок. Що людей найбільше здивувало, що вони всюди були разом, і по господарству".

Сьогодні Володимир заарештований. Він добре усвідомлює, що скоїв, і як за це доведеться відповідати.

Усі деталі скоєного злочину Володимир розповів правоохоронцям. Найбільше на відтворенні хлопець боявся самосуду селян, а тому його посилено охороняли під час слідчих дій, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «16-річний підліток зарубав свою матір сокирою і лопатою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі