понеділок, 26 березня 2007 17:15

16-річна дівчина зарубала вітчима-ґвалтівника

Міліція затримала в п"ятницю неповнолітню за підозрою в скоєнні вбивства вітчима в Комінтернівському районі Одеської області. Про це повідомив представник МВС в Одеській області.

Повідомлення про злочин надійшло з телефону довіри в Комінтернівський районний відділ внутрішніх справ ГУ МВС. Під час перевірки інформація підтвердилася.

У одному з покинутих сараїв міліціонери виявили труп чоловіка з явними ознаками насильницької смерті - серйозними пораненнями, нанесеними сокирою.

- Досвідчені оперативники без особливих зусиль вичислили потенційного вбивцю, яким виявилася шістнадцятилітня місцева мешканка, дочка жінки, з якою спільно проживав убитий 43-річний чоловік, - повідомили представник МВС.

За його словами, підозрювана у вбивстві заперечувала свою причетність до скоєного, проте під вагою доказів призналася. Вона заявила, що вчинила так через сексуальні домагання з боку вітчима.

- За свідченнями затриманої, вона вбила чоловіка сокирою, потім, спільно зі своєю матір"ю, вони перенесли труп подалі від будинку, в покинутий сарай, - підкреслив представник.

Порушено кримінальну справу за статтею "Навмисне вбивство", правоохоронці проводять розслідування, передають Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «16-річна дівчина зарубала вітчима-ґвалтівника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі