вівторок, 20 листопада 2007 12:36

15-річні харків"янки потрапляли у сексуальне рабство в ОАЕ через модельне агенство

Працівники Управління боротьби зі злочинами, пов"язаними з торгівлею людьми, викрили у Харкові модельне агентство, яке займалося вербуванням дівчат в Об"єднані Арабські Емірати під виглядом моделей для надання інтимних послуг у цій країні.

Як повідомили кореспонденту  у Центрі громадських зв"язків Головного управління МВСУ у Харківській області, міліції вдалося встановити керівників і співробітників модельного агентства – ними виявилися громадяни України і Росії, а також встановити схему його злочинної діяльності.

Дівчатам віком від 15 до 23 років пропонувалася робота моделей в ОАЕ, після проходження необхідних етапів підписувався договір, де обумовлювалося, що за проведення двотижневих показів мод в Еміратах кожна дівчина отримає гонорар у сумі 500 доларів. Фірма забезпечувала квитки на літак і супроводжувала дівчат до київського аеропорту "Бориспіль".

В аеропорту в ОАЕ дівчат зустрічали люди, які відбирали у них паспорти, відправляли на медичний огляд, після чого пояснювали, чим насправді їм доведеться займатися. Через два тижні сексуального рабства харків"янок повертали на батьківщину.

Міліцією виявлено понад 100 дівчат, які потрапили у цю історію.

Розслідування кримінальної справи завершено, матеріали передано до суду, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «15-річні харків"янки потрапляли у сексуальне рабство в ОАЕ через модельне агенство ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі