пʼятниця, 21 грудня 2007 10:04

14-річний водій моторолера зіткнувся з автомобілем у Києві

В середу, 19 грудня, близько шести годин ранку, на вул. Фрунзе, 38-річний водій, управляючи "МАНом" зіткнувся з моторолером "Хонда", яким управляв 14-річний хлопець.

На місце ДТП приїхала машина швидкої допомоги і співробітники ДАІ. Оглянувши потерпілих і надавши першу медичну допомогу, лікарі госпіталізували учасників аварії. Вина учасників ДТП встановлюється.

Варто нагадати, що зовсім недавно в Києві відбулося страшне ДТП, яке шокувало своїми масштабами: 11 грудня, близько восьми вечори, на вулиці Теліги 31-річний водій, управляючи мотоциклом "Ракета", не розминувся з двома авто: "Тойотою-РАВ-4" і "Хондою-Аккорд". Водій мотоцикла помер на місці аварії. Його тіло понівечене до невпізнання. Про це повідомили у відділі зв"язків з громадськістю Управління ДАІ м. Києва.

За добу, 19 грудня в Києві місту зареєстровано: 9 ДТП, в яких 14 осіб отримали травми (4 зіткнення, 5 наїздів на пішоходів); здійснено 314 аварій, в яких учасники дорожнього руху не отримали тілесних ушкоджень; при управлінні в нетверезому стані затримане 27 водії; при порушенні правил зупинки і стоянки на водіїв складено 284 протоколи, повыдомляють Кияни.

Зараз ви читаєте новину «14-річний водій моторолера зіткнувся з автомобілем у Києві ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі