субота, 04 жовтня 2008 12:11

14-річний школяр повісився через вчительку

У містечку Борислав що на Львівщині, покінчив життя самогубством 14-річний школяр. Він залишив передсмертну записку, в якій звинуватив у своїй смерті школу, зокрема вчительку математики. Вона, начебто, у той день вигнала його з уроку.

Чи мало місце доведення до самогубства, з"ясовують правоохоронці. Тим часом стала відома шокуючи обставина – хлопець про самогубство попереджав і однолітків, і вчителів. Однак його слів ніхто всерйоз не сприймав.

Він повісився на дереві на пагорбі, що на околиці міста. Саме тут тіло хлопця знайшли міліціонери. Поряд лежав рюкзак зі шкільним приладдям та розпочата пачка цигарок. Хлопець перед смертю викурив одну.

А у кишені штанів правоохоронці знайшли передсмертну записку. Її зараз вивчають експерти.

У записці хлопець написав "звинувачую у своїй смерті "галіму" школу". Крім цього, подейкують, написав ім"я вчительки математики. Саме вона у день смерті вигнала хлопця з уроку за те, що той бешкетував.

Чи винні вчителі у смерті підлітка, має з"ясувати слідство. Підставою для порушення кримінальної справи, кажуть у міліції, може бути лише жорстоке поводження і цілеспрямоване доведення до самогубства, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «14-річний школяр повісився через вчительку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі