четвер, 05 липня 2007 12:02

13-річна дівчинка вирізала свою сім"ю заради кохання

Юна мешканка Канади на слуханнях у справі про вбивство всієї її сім"ї розповіла приголомшеному залу суду, що спочатку завдала удару ножем в спину своєму молодшому брату, а потім її приятель перерізав 9-річному хлопчикові горло.

Дівчинка, ім"я якої не називається, майже пошепки повідомила присяжним, що її бойфренд Джеремі Стейнк убив її батьків і потім наказав, щоб вона завдала удару ножем маленькому хлопчикові. "Він кричав: "Удар його, удар йому! Переріж йому горло!", - розповіла дівчина. - Я сказала, що не можу. Тоді він запропонував зробити це разом і додав: Ти винна. Я зробив це для тебе".

В ході слухань засідателі присяг дізналися, що 13-річна дівчинка часто говорила про вбивство своїх батьків, проте не мала наміру його здійснювати. За словами прокурора, школярку дратувало, що мама і тато забороняли їй зустрічатися з 23-річним Стейнком.

Дівчинка розповіла, що її брат благав її залишити його в живих, повторюючи: "Я дуже боюся. Я не хочу вмирати". Проте юна вбивця завдала йому удару в спину кухонним ножем, "десь між лопаток", проте більше нічого зробити не змогла. Дівчинка стверджує, що після цього її розлючений бойфренд, всь перемазаний кров"ю її батьків, схопив хлопчика і перерізав йому горло. Ридаючи, дівчинка повідомила, що бачила як вмирав її брат, намагаючись дихати з перерізаною трахеєю.

Вбивця також зізналася, що займалася сексом з своїм бойфрендом у його трейлері, втікши з будинку за тиждень до вбивств, які відбулися в квітні 2006 року. Після розправи над батьками і маленькою дитиною, парочка відправилася в будинок до друга Стейнка, де знову займалася сексом. "Я так сильно любила його. Я думала, що це нас зближуватиме", - повідомила вона в суді, передає News.com.au

Зараз ви читаєте новину «13-річна дівчинка вирізала свою сім"ю заради кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі