вівторок, 21 квітня 2009 16:34

13-річна дівчинка випила отруту, бо боялась покарання батьків

13-річна дівчинка випила отруту, бо боялась покарання батьків

У Криму тринадцятирічна дівчинка покінчила життя самогубством, випивши отруту від колорадського жука.

Як повідомили прес-службі Головного управління Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій у Криму, трагедія сталася кілька днів тому.

За попередньою інформацією, дівчинка вирішила піти з життя, боячись бути покараною батьками, оскільки взяла в них без дозволу велику суму грошей. Вона померла в лікарні, не опритомнівши.

На думку психолога кримського ГУ МНС Віталія Гіренка, батькам потрібно більше приділяти часу та уваги вихованню дітей.

З початку року в Криму 18 осіб покінчили життя самогубством.

Як повідомлялось, нещодавно в Києві з мосту закоханих, який перекинуто через Паркову алею між Міським та Маріїнським парками, стрибнув і загинув 16-річний хлопець. Було встановлено, що незадовго до смерті він надіслав батькам SMS-повідомлення: "Я у Маріїнському парку, прощавайте".

Також у минулому році на Волині поповісилась 9-річна дівчинка. Трагедія сталася 26 листопада у селі Підгайці Луцького району. Дівчинка раніше вже декілька разів імітувала повішення, щоб привернути до себе увагу. Про це знали у колі її друзів, але ніхто не знав із дорослих, зазначили правоохоронці.

До того у містечку Борислав Львівської області покінчив життя самогубством 14-річний школяр. Хлопчик залишив записку, в якій звинуватив у своїй смерті школу, зокрема вчительку математики. Вона нібито того дня вигнала його з уроку.

За матеріалами УНІАН, Newsru.ua

Зараз ви читаєте новину «13-річна дівчинка випила отруту, бо боялась покарання батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі