середа, 03 жовтня 2007 18:46

13 жінок загинули в тисняві на індійській залізничній станції

13 жінок загинули і ще більше 40 людей постраждали в тисняві на залізничній станції Мугалсарай в північному індійському штаті Уттар-Прадеш.

Інцидент відбувся в середу вдень, близько половини другої години за місцевим часом. Два потяги, наповнені паломниками, що прямували на релігійне свято в місто Варанасі, одночасно прибули на платформу.

За словами очевидців, тиснява почалася, коли хтось крикнув, що на перон впав електричний кабель під напругою. Associated Press, у свою чергу, посилаючись на працівника залізниці, приводить іншу версію того, що відбувся. Більшість пасажирів збиралися сісти в обидва прибулі потяги без квитків. Хтось повідомив, що у вагонах з"явилися кондуктори, і люди відринули від краю перону, викликавши тисняву.

Повідомляється також, що всі 13 загиблих жінок були літнього віку. Паломники прямували у Варасанаї для того, щоб викупатися в священній річці Ганг, що, за повір"ям, гарантуває здоров"я їхнім синам.

Мугалсарай - найбільший залізничний вузол в Азії, пише The Hindustan Times.

Зараз ви читаєте новину «13 жінок загинули в тисняві на індійській залізничній станції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі