пʼятниця, 26 жовтня 2007 12:20

11-річна Юля стала жертвою 19-річної матері двох дітей

11-річну Юлю Гребенникову, яка зникла в Пролетарську минулої п"ятниці, вдалося знайти. На нещастя, без ознак життя. Вранці в середу страшна новина облетіла місто. Міліція шукала маніяка або групу викрадачів, а виявилось, що дівчинку позбавила життя 19-річна жінка, мати двох дітей.

 Минулої п"ятниці Юля Гребенникова прийшла зі школи додому і, залишивши портфель, вирішила похвалитися новою кофтиною й туфлями перед бабусею, що жила неподалік. Більше дівчинка вдома так і не з"явилася.

Як з"ясувалося пізніше, 19-річна сусідка, що жила на одній вулиці із сім"єю Гребенникових,  запросила Юлю до себе. Жінка повідомила дівчинці, що Юля житиме в неї доти, доки мати Юлі, яка керувала невеликою ріелторською фірмою, не розплатиться з колишньою підлеглою. Зловмисниця вважала, що мати дівчинки, звільнивши з роботи, заборгувала їй близько 100 тис. рублів.

 Швидше за все дівчинка почала чинити опір, після чого жінка задушила дитину.

Тіло Юлі зловмисниця склала в мішок і, викликавши таксі, перевезла на хутір Солений за 70 км від Пролетарська. Останки жінка закопала в дворі дому своїх родичів. Наступного дня злочинниця підкинула в двір дому Гребенникових записку з вимогою виплатити за дитину 3 млн. рублів.

 "Відпрацьовуючи зв"язки мами, ми вийшли на 19-річну жінку, яка, за словами її подруг, ще півтора місяця тому просила їх знайти помічників для викрадення, - розповів перший заступник начальника ГУВС по Ростовській області Олександр Кравченко. - В будинку підозрюваної ми знайшли два варіанти записки з вимогою викупу."

 Ішлося від імені чоловіка, який нібито вже викрав 30 дітей, троє з них залишилися живі тільки тому, що за них заплатили батьки. Жінка призналася, що убила дівчинку через 1,5 - 2 години після її викрадання. Це безпрецедентний випадок. Її важко назвати жінкою. Хоча у підозрюваної є двоє маленьких дітей і чоловік, який заявив, що нічого не знав про наміри дружини.

 "У школі зараз висить фотографія Юлі в траурній рамці, - розповіла директор школи N5 Ніна Ліподаєва. - Ми всі приголомшені. Не знаю, як тепер говорити учням, що жінка - це мати, уособлення добра і любові", повідомляють Известия.

Зараз ви читаєте новину «11-річна Юля стала жертвою 19-річної матері двох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі