четвер, 23 січня 2020 13:32

11-класнику Євгенію Курінному на лікування мієлодиспластичного синдрому потрібна допомога

11-класнику Євгенію Курінному на лікування мієлодиспластичного синдрому потрібна допомога
Євгенію Курінному поставили діагноз мієлодиспластичний синдром. Фото: Катерина Курінна

16-річному Євгенію Курінному з селища Пулини на Житомирщині три роки тому поставили діагноз мієлодиспластичний синдром. Лікування не дає результатів. Потрібне обстеження в Мінську.

"Женя захворів в 14 років. Все почалося із головного болю, задухи під час ходьби, став блідим, швидко стомлювався. Звернулися до лікарів. Сина госпіталізували в реанімацію, бо показники крові були занизькі. Зробили переливання крові і влили тромбоцити. Після детального обстеження виявили мієлодиспластичний синдром. Після відповідного лікування, стан Жені покращився. Дома він продовжував приймати препарати. Але торік влітку тромбоцити стали різко знижуватися. Рецидив. Женю на обстеження погодилася прийняти клініка в Мінську. Після результатів почнуть шукати донора для пересадки кісткового мозку. Ми подали документи в мінздрав, щоб допомогли з оплатою трансплантації. Там спочатку розглянуть документи, а потім поставлять на чергу. Син налаштований на боротьбу. Мріє поступити в театральний інститут і стати артистом. В Жені є всі шанси на одужання. Але без допомоги людей нам не зібрати потрібні гроші. Будемо вдячні кожному за кожну гривню", - розповіла Gazeta.ua мати Катерина Курінна.

Реквізити для допомоги:
Карта Приватбанку: 4149 4991 4003 4909 (Курінна Катерина Іванівна).

Зараз ви читаєте новину «11-класнику Євгенію Курінному на лікування мієлодиспластичного синдрому потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі