четвер, 15 листопада 2007 11:00

100 літрів бензину за винуватця ДТП даватимуть даїшники

Працівники вінницької Державтоінспекції проводять акцію. На того, хто здасть у ДАІ винуватця ДТП, чекає винагорода - 100 літрів бензину або дизпалива.

Першу премію вже отримав керівник таксопарку. Напередодні таксисти цієї служби допомогли знайти водія мікроавтобуса, який збив чоловіка. Тоді постраждалого доправили до лікарні зі зламаною ногою, а водій буса втік з місця пригоди.

Віднайти винуватця аварії допоміг один із таксистів, який дав свідчення. Нагороду за впійманого порушника видали директору служби. Впродовж останніх 10 місяців у Вінницькій області сталося понад три тисячі ДТП. У них загинули дві з половиною сотні людей .

Начальник управління Державтоінспекції у Вінницькій області Микола Симанчук розповідає, що спочатку водії не вірили у обіцянки ДАІ видати винагороду.

"На сьогоднішній день ми констатуємо такий факт, що це вперше. ...тому, що спочатку таксисти, напевне не повірили нам і не довірили Державтоінспекції, що можливо дійсно ми будемо виконувати свої зобов"язання, які ми декларуємо", - зауважив Микола Симанчук.

Разом з тим директор місцевої служби таксі Олег Миронюк повідомив, що таксисти співпрацюють з ДАІ, у разі виникнення ДТП на дорозі, інспектори ДАІ повідомляють всі диспетчерські пункти таксі про скоєння злочину.


За матерiалами "5 канал".


Зараз ви читаєте новину «100 літрів бензину за винуватця ДТП даватимуть даїшники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі