субота, 03 листопада 2007 16:25

10 років в"язниці отримають вбивці чоловіка, який заступився за їхнього товариша

У місті Хотин Чернівецької області чоловіка, який захистив від побиття 17-річного хлопця, молодики забили ногами до смерті.

Як повідомили у Центрі зв`язків із громадськістю УМВС України в Чернівецькій області, близько першої години ночі 1 листопада троє невідомих вчинили бійку зі своїм 17-річним товаришем.

53-річний чоловік, який проходив по вулиці, зробив хуліганам зауваження. Молодики одразу кинули свою жертву і "переключились" на перехожого, якого повалили і почали бити ногами. У результаті побиття хулігани зламали чоловіку грудну клітку і пошкодили внутрішні органи, що й спричинило смерть.

Як йдеться у повідомленні ЦЗГ УМВС у Чернівецькій області, труп 53-річного чоловіка виявили вранці на одній із вулиць міста Хотин. На місце події виїхало керівництво УМВС, співробітники карного розшуку обласного апарату та місцеві оперативники. За кілька годин за підозрою у вбивстві співробітники міліції затримали 22-річного та двох 17-річних місцевих жителів.

Також правоохоронці встановили, що старший із затриманих й раніше притягувався до кримінальної відповідальності за статтею 127 Кримінального кодексу України – катування.

За даним фактом порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Згідно з цією статтею за такі дії передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.



Зараз ви читаєте новину «10 років в"язниці отримають вбивці чоловіка, який заступився за їхнього товариша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі