пʼятниця, 15 червня 2007 12:52

10 найвпливовіших знаменитостей Forbes

Лідером переліку вже не вперше опинилася 52-річна американка Опра Уїнфрі. Знаменита чорношкіра телеведуча, актриса, критик є єдиною представницею плеяди афроамериканских мільярдерів. Робота над власним ТБ-шоу, а також управління продюсерською компанією і участь ще в цілому ряду комерційних проектів дозволили "зірці" американського телебачення заробити за минулий рік близько $260 млн. Минулого року найзнаменитішим, найбагатшим і найуспішнішим в цьому списку був названий зірка Голлівуду Том Круз. Цього року він зайняв 8-ий рядок.

У п"ятірку лідерів переліку "найвпливовіших" увійшли також гольфіст Тайгер Вудс, що отримав за минулий рік 100 млн. доларів, поп-зірка Мадонна ($72 млн.), група Rolling Stones ($88 млн.) і кіноактор Бред Пітт ($35 млн.).

Ступінь "впливовості" знаменитостей за версією Forbes, прямо не залежить від сум їхніх доходів. Актор, який найбільше заробив, визнаний Джоні Депп, який "поклав у кишеню" в минулому році $92 млн.

У номінації "зоряні діти" не знайшлося рівних виконавцеві ролі Гарі Поттера у фільмах по романах Джоан Роулінг Денієлу Редкліффу ($15 млн.). Сама авторка образу юного чарівника і його друзів була названа найбагатшим в світі письменником - за 2006 рік вона отримала 32 млн. доларів, повідомляє NEWSru.com.

Найбільш високооплачуваною актрисою була названа Ніколь Кідман ($28 млн.), а найбагатшим продюсером і кінорежисером - Джері Брукхаймер, що заробив за минулий рік $120 млн.

Перша десятка знаменитостей за версією журналу Forbes:
1. Опра Уїнфрі
2. Тайгер Вудс
3. Мадонна
4. Rolling Stones
5. Бред Пітт
6. Джоні Депп
7. Елтон Джон
8. Том Круз
9. JAY-Z
10. Стівен Спілберг

Зараз ви читаєте новину «10 найвпливовіших знаменитостей Forbes». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі