понеділок, 31 серпня 2009 11:47

1 вересня у Медведєва з"явиться сторінка на You Tube

1 вересня у Медведєва з"явиться сторінка на You Tube

У президента Росії Дмитра Медведєва 1 вересня з"явиться своя сторінка на найбільшому в світі відеохостингу Youtube.

Крім того, як заявила виданню прес-секретар Медведєва Наталія Тімакова, цього ж дня буде запущений новий інтернет-портал президента РФ. Він розташовуватиметься за старою адресою www.kremlin.ru, проте тепер об"єднуватиме декілька підсайтів, включаючи особисту сторінку Медведєва, блоги і дитячу сторінку.

За словами Тимакової, портал буде більш адаптований для використання в соціальних мережах. Крім того, їм простіше користуватиметься людям з обмеженими можливостями, зокрема зі слабким зором.

Медведєв став першим президентом Росії, який активно користується інтернетом. У жовтні 2008 року на офіційному сайті президента почав працювати відеоблог Медведєва.

Через три місяці до записів, розміщених в цьому блозі, було дозволено залишати коментарі.

У квітні 2009 року в "Живому журналі" був офіційно відкритий блог президента. Він є співтовариством, записи в якому розміщує модератор blog_d_medvedev. Коментарі в цьому блозі зазнають жорсткої премодерації.

"Московський комсомолець"

Зараз ви читаєте новину «1 вересня у Медведєва з"явиться сторінка на You Tube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі