субота, 21 червня 2008 17:21

1 вересня для українських школярів проведуть відкритий урок про НАТО

У традиційний День знань 1 вересня для українських школярів пройде відкритий урок, присвячений НАТО. Як повідомив на засіданні президії Верховної Ради Криму голова постійної комісії з науки і освіти Анатолій Жилін, відповідний наказ підписав міністр освіти України Іван Вакарчук.

За словами Жиліна, кримські депутати планують звернутися до Міністерства освіти країни з проханням відмінити проведення пропаганди НАТО в школах півострова.

У планах Міністерства освіти України тотальна українізація вищої освіти, вважає голова постійної комісії з науки і освіти Верховної Ради Криму.

"На слуханнях розглядалося питання переведення навчання у вищих навчальних закладах на українську мову, а також обов"язкової українізації зовнішнього незалежного тестування", - заявив Анатолій Жилін.

На його думку, Міністерство освіти України даремно намагається знищити освіту рідної мовою. "Ситуація в Косово розпочалася з того, що студентам заборонили навчатися рідною мовою", - додав він, повідомляє Освітній портал.

Зараз ви читаєте новину «1 вересня для українських школярів проведуть відкритий урок про НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі