пʼятниця, 29 червня 2007 14:54

1 млн грн податку не заплатив одеський підприємець

Податкова міліція Державної податкової адміністрації України в Одеській області 27 червня порушила кримінальну справу за фактом спроби ухилення від сплати податку на додану вартість на 1 мільйон гривень в Одесі. Про це повідомив представник Державної податкової адміністрації України в Одеській області.

За його словами, співробітники податкової міліції в Малиновському районі Одеси порушили кримінальну справу відносно осіб, що зареєстрували на ім"я 46-річного одесита приватне підприємство, що займається оптовою торгівлею промисловими товарами.

"В ході дослідчої перевірки з"ясувалося, що виявився несплаченим податок на додану вартість на суму близько 1 мільйона гривень. Зараз, в ході слідства, що почалося, встановлюється особа фактичного власника підприємства", - сказав представник.

Кримінальна справа збуджена за ознаками статті 212 КК України ("Ухилення від сплати податків, зборів, інших обов"язкових платежів"), передають Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «1 млн грн податку не заплатив одеський підприємець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі