пʼятниця, 10 грудня 2010 10:47

Запорізька міліція влаштувала стрілянину по грабіжникам квартир

 Запорізька міліція влаштувала стрілянину по грабіжникам квартир

Міліціонери Запоріжжя затримали членів озброєного угрупування, що "спеціалізується" на розбійних нападах на квартири заможних громадян. У ході спецоперації правоохоронець поранив одного зі зловмисників.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Запорізькій області, грабіжників затримали "на гарячому" в одній із запорізьких квартир.

Міліціонери знали, що зловмисники озброєні, тому, увійшовши в приміщення, оперативник вигукнув: "Стояти! Міліція!" і зробив попереджувальний постріл. Однак один з "гостей" кинувся на правоохоронців, вихопивши при цьому з-під верхнього одягу пістолет.

Міліціонеру довелося застосувати табельну зброю, та нападник був поранений у стегно.

Після попереджувальних пострілів другий зловмисник перестав чинити опір, ще одного учасника угруповання затримали в автомобілі на вулиці.

Поранений під конвоєм госпіталізований.

У членів "квартирної банди" вилучені апаратура для відеоспостереження і спеціальні пристрої, за допомогою яких вони проникали в житло, а також зброя та наручники.

Затримані підозрюються у скоєнні низки особливо тяжких злочинів на території Запорізької та Дніпропетровської областей, а також перевіряються на причетність до інших розбійних нападів в декількох регіонах країни.

"Швидше за все, озброївшись такою сучасною технікою, злочинці хотіли вкрасти щось конкретне і, судячи з усього, цінне, що саме - поки не відомо. Також ми будемо з'ясовувати причетність цих людей до інших квартирним крадіжкам", - розповіли в прес-службі УВС Запорізької області. У міліції не підтвердили інформацію місцевих ЗМІ про те, що під час перестрілки постраждала дівчина - випадковий очевидець подій.

Інтерфакс-Україна, Сегодня

Зараз ви читаєте новину « Запорізька міліція влаштувала стрілянину по грабіжникам квартир ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі