пʼятниця, 22 лютого 2008 12:57

У Севастополі через зниклий телефон син убив матір

У м. Севастополі в одній із квартир бригадою медиків виявлений труп 52-літньої жінки зі слідами насильницької смерті. Її 27-річний син розповів, що напередодні матір побив його старший брат.

Про це повідомляє прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Жінка проживала в одній квартирі зі своїми синами. Брати постійного джерела доходів не мали, часто зловживали спиртними напоями.

Напередодні старший син продав земельну ділянку й купив дорогий мобільний телефон. Покупку вирішили "обмити". Увечері, після бурхливого застілля, коли мати вже лягла спати, старший син захотів показати братові переваги нової мобілки, але не зміг її знайти. Він вирішив, що телефон взяла мати.

У гніві чоловік стягнув жінку з ліжка на підлогу й став бити, вимагаючи повернути зниклий телефон. Коли мати знепритомніла від ударів, він дуже злякався й виїхав до родичів у Бахчисарайський район.

Швидку допомогу викликав молодший син потерпілої.

Наразі підозрюваний у завдані смертельних тілесних ушкоджень затриманий. У відношенні нього порушена кримінальна справа.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину « У Севастополі через зниклий телефон син убив матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі