пʼятниця, 18 січня 2008 17:05

У Києві вчора вночі згоріли три автомобілі

За четвер, 17 січня, в столиці України виникло 11 пожеж і надзвичайних ситуацій, з яких три рази доводилося виїжджати рятувальним підрозділам на ліквідацію аварій.

Одна людина загинула, повідомила прес-служба пожежно-рятувальної служби Києва.

Вночі по вулиці Заболотного, 88 в Голосіївському районі на стоянці у автомобіля ГАЗ-53 сталося коротке замикання електропроводки з подальшим спалахом. В результаті пожежі пошкоджена кабіна і моторне відділення.

В Дарницькому районі за адресою Проспект Григоренко, 7 на території автостоянки в автомобілі "Тойота РАВ-4" виникла пожежа з розповсюдженням вогню на розташований поряд автомобіль "Гранд-Чероки". У результаті пожежі в автомобілях пошкоджена внутрішня обшивка салонів, задні ліхтарі і бампери.

Були також випадки пожеж, причиною яких є перевантаження електромереж. З цієї причини в Подільському районі на проспекті Правди, 62-б в 2-му під"їзді шістнадцятиповерхового житлового будинку через перенапруження на дев"ятому і десятому поверхах сталося коротке замикання електропроводки в електрощітку.

У приміщенні вибухнув телевізор, і вогонь розповсюдився на меблі. В результаті пожежі квартира вигоріла вщент, згоріли особисті речі квартиронаймача, закопчені стеля загального коридору і пошкоджена електропроводка. Без світла залишилися багато квартир, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину « У Києві вчора вночі згоріли три автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі