середа, 13 серпня 2008 14:25

Розруха Горі після бомбардувань росіян (ФОТО)
16

Внаслідок бомбардування Горі російськими військами вранці 12 серпня постраждали кілька осіб.

Фото Reuters


У результаті нічного бомбардування грузинського міста Горі загинув голландський журналіст, який працював на телеканалі RTL-2. Крім того, як передає Associated Press, поранено кількох колег журналіста.

Внаслідок бомбардування міста Горі літаками російської авіації, що були напередодні, поранено більше 400 чоловік, загинуло - більше 95, такі дані наводить адміністрація грузинського міста.

Точне число загиблих в Горі і сусідніх селах Грузії поки невідомо, оскільки тіла все ще знаходяться під нерозібраними завалами.

Міністр праці, охорони здоров"я і соціального захисту Грузії Олександр Квіташвілі повідомив, що за день кількість загиблих зросла. "Якщо вчора їх кількість складало 85 осіб, то тепер їх 95. "Це жертви серед мирного населення, які стали жертвами варварського обстрілу російською авіацією житлових корпусів і будинків в Горі", - сказав він.

Міністр підкреслив, що на 14.00. на всій території Грузії припинений вогонь і зараз все спокійно, немає і бомбардувань, "Ми вже звільнили госпіталь в Горі і готуємося для прийому нового потоку поранених, які поступлять після відкриття гуманітарного коридору в Цхінвалі", сказав він.

Тим часом, за даними агентства Reuters, втрати Грузії за три дні склали 300 чоловік убитими. За три дні грузино-російської війни Грузія втратила убитими більше 300 чоловік, повідомив агентство прес-секретар міністерства внутрішніх справ республіки Шота Утіашвілі. Він підкреслив, що більшість загиблих - мирні жителі.

Відзначимо, що за даними посла Росії в Грузії В"ячеслава Коваленко, за два дні активних бойових дій в зоні грузино-російського конфлікту загинуло щонайменше 2000 чоловік.

Зараз ви читаєте новину « Розруха Горі після бомбардувань росіян (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі