понеділок, 18 серпня 2008 14:19

Причиною лісової пожежі на Херсонщині могло стати вбивство

Управління з питань надзвичайних ситуацій і у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Херсонської обласної державної адміністрації заявляє, що причиною пожежі 45 гектарів хвойного лісу біля селища Виноградове в Цюрупинському районі стала спроба знищити сліди вбивства.

Про це повідомив представник управління.

З його слів, лісова пожежа виникла 16 серпня о 16:10 у Цюрупинському районі на території Цюрупинського лісомисливського господарства Виноградівського лісгоспу (квартали N25 і 26).

О 21:05 16 серпня пожежу було локалізовано, 17 серпня велося спостереження й заливання окремих місць лісового масиву для недопущення поширення пожежі.

17 серпня о 19:00 пожежу було ліквідовано.

У ході гасіння на місці пожежі було виявлено труп жінки віком близько 30 років з ознаками насильницької смерті.

Повідомлення про це було передано в правоохоронні органи.

Зараз слідство ведуть Цюрупинський райвідділ УМВС і прокуратура.

Розглядається причина пожежі в лісі - спалювання трупа жінки з метою приховання слідів убивства.

Усього до гасіння пожежі були залучені 28 одиниць техніки, 90 чоловік (МНС - 40 чоловік і 13 одиниць техніки, з них 11 цистерн, лісгоспів -15 одиниць техніки, 50 чоловік).

Як повідомлялося, пожежа на площі близько 45 га виникла поблизу села Виноградове Цюрупинського району у хвойному лісі, повідомляють Українські Новини

Зараз ви читаєте новину « Причиною лісової пожежі на Херсонщині могло стати вбивство ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі