середа, 25 червня 2008 11:09

Оренда житла у Києві дешевшає

У червні оренда 1-2-кімнатних квартир подешевшала на 20-50 доларів, і ця тенденція продовжиться.

Попит, за словами директора АН "Аякс" Бориса Єгизаряна, впав на 20% і у липні ще на стільки ж знизиться. Роз"їжджаються на канікули орендарі-студенти, "заробітчани" і дрібні бізнесмени з регіонів прямують геть з міста на відпочинок.

На ринку з"явився вибір "одиничок" по 400-430 доларів і "двушок" по 500-600 доларів. Мало того, господарі, які не хочуть, щоб їх житло простоювало, у липні знизять ціни ще на 30-40 доларів, упевнені експерти.

Спад цін в 30-50 доларів прогнозує і заступник начальника відділу оренди групи компаній "Планета оболонь" Юлія Войналович. Зниження торкнеться 1-2-кімнатних квартир на околицях, а ось престижніше житло встоїть: попит на нього від сезону не залежить.

На думку експертів, для клієнтів зараз - оптимальний час для укладення договорів оренди на 6-11 місяців: потім господарі, як правило, не підвищують ціни, "забиті" в договорі", повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину « Оренда житла у Києві дешевшає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі