пʼятниця, 20 червня 2008 12:37

НЛО атакував поліцейський гелікоптер у Британії (ФОТО)

Шокована поліція почала полювання на НЛО після того, як він напав на гелікоптер поблизу військової бази.

Загадковий літальний апарат різко злетів угору, коли команда з трьох поліцейських вже готувалася до посадки.

Пілот різко повернув убік, аби уникнути зіткнення, а потім відразу почав переслідувати невідомий об"єкт. Та, на жаль, він був вимушений відмовитися від полювання через нестачу пального і НЛО безслідно зник.

Екіпаж гелікоптера з трьох осіб описує НЛО як "літаючий об"єкт, що має форму тарілки" і оточений мерехтливим сяйвом. Вони повідомили про це старшим офіцерам, які звернулися до британського центру з вивчення НЛО.

Інцидент трапився, коли гелікоптер повертався до бази міністерства оборони St Athan, що знаходиться поблизу Кардіффа, столиці Уельсу.

Джерело повідомило кореспондентам The Sun: "Він наблизився на великій швидкості, цілячись прямо у вертоліт".

"Пілот змушений був різко розвернутися, щоб уникнути удару. Хлопці сказали, якщо б вони залишалися на місці, вони були б вже мертві - це мусив бути прямий удар".

"Вони переконані, це було НЛО. Це звучить надуманим, але вони знають, що вони бачили".

"Ці чоловіки є загартованими професіоналами і знають, що люди будуть насміхатися, але вони упевнені, що бачили саме НЛО."

Джерело додає: "Екіпаж вирішив розпочати переслідування, щоб з"ясувати, що це було. Вони перетнули Канал Брістол, але НЛО було швидшим. Поліцейські дісталися до узбережжя північного Девона і змушені були повернутися назад, тому що закінчувалося пальне."

Хоча гелікоптер обладнаний камерами hi-tech і системою стеження, НЛО якимось чином вдалося уникнути зйомки.

Дивно, команда не могла бачити літак через окуляри нічного бачення - але його було "явно видно" неозброєним оком ввечері сьомого червня.

Поліція південного Уельсу повідомила вчора увечері: "Ми можемо підтвердити, що підрозділ повітряної оборони спостерігав за незвичайним літаючим об"єктом. Про це було повідомлено відповідним властям для його дослідження.", повідомляє The Sun.

Переклад Газета по-українськи

Зараз ви читаєте новину « НЛО атакував поліцейський гелікоптер у Британії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі