понеділок, 24 березня 2008 17:29

На Сумщині у смітті посадовця знайдено захований хабар

На які тільки хитрощі не йдуть винахідливі хабарники, аби "замісти сліди" своєї противоправної діяльності. Так, нещодавно у Сумській області "на гарячому" під час отримання хабара затримано одного з посадовців комунального підприємства. До приходу правоохоронців чиновник намагався "заховати" мічені купюри - у відро для сміття.

Про це повідомляє прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

"Зі скаргами на неправомірну діяльність посадовця мешканці Шостки до нас зверталися неодноразово, - розповідає начальник Шостинського МВ УМВС України в Сумській області Олег Круш. - Ми з"ясували, що порушник вимагав кошти практично на всі послуги, які повинні безкоштовно надаватися цим комунальним підприємством. Якщо людині треба було у скорочений термін отримати документи – чиновник завжди погоджувався прискорити ці процеси. Але за заздалегідь оговореною ціною".

Блискуче проведена оперативна розробка дала змогу затримати хабарника у власному кабінеті. Мічені купюри – 300 гривень, спритник встиг "заховати" у відро для сміття.

За цим фактом прокуратурою області порушено кримінальну справу. Підозрюваний знаходить "на підписці про невиїзд". В ході слідства встановлено, що це – не єдиний факт отримання "брудних коштів" саме цим посадовцем. На численних сторінках кримінальної справи вже зафіксовано ще декілька епізодів протиправної діяльності хабарника. Слідство по справі триває.

"Газета по-українськи".

Зараз ви читаєте новину « На Сумщині у смітті посадовця знайдено захований хабар ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі