четвер, 06 березня 2008 14:39

Кримінальна міліція у справах дітей розкрила 334 злочини

Упродовж тижня працівники підрозділів Кримінальної міліції у справах дітей розкрили 334 злочини. Майже 700 батьків притягнуто до адміністративної відповідальності за невиконання обов"язків по вихованню своїх дітей. До органів внутрішніх справ доставлено 498 бездоглядних і безпритульних дітей, з них 73 – які займалися жебрацтвом. З"ясовано місцезнаходження 102 неповнолітніх, що перебували у розшуку. Зареєстровано 9 фактів схиляння дорослими дітей до вживання наркотичних засобів.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

У Хмельницькій області затримано 34-річного адміністратора одного комп"ютерного клубу, який відносно трьох неповнолітніх вчинив розпусні дії. За цим фактом порушено кримінальну справу за ст. 156 ч.2 КК України.

На Волині затримано 29-річного громадянина, який схилив 16-річного хлопця до вживання наркотичних засобів. Порушено кримінальну справу за ст. 315 ч.2 "Схиляння та вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів" Кримінального кодексу України.

У Херсонській області затримано 20-річного юнака, який втягнув неповнолітнього, у злочинну діяльність. За цим фактом порушено кримінальну справу за ст. 304 КК України.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину « Кримінальна міліція у справах дітей розкрила 334 злочини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі