пʼятниця, 14 грудня 2007 13:54

Київрада віддала під забудову 77 га сільськогосподарських земель

Київська міська рада передала під забудову приблизно 77 га сільськогосподарських земель в Святошинському районі.

Відповідні рішення ухвалено сьогодні на сесії Київської міської ради. Так, згідно з двома різними проектами рішень, ВАТ Агрофірма "Теплиці України" передано земельні ділянки площею 7,95 га і 64,14 га по вул. Берковецькій, 6, в Святошинському районі під будівництво і обслуговування торгівельно-розважальних комплексів, офісних центрів і об"єктів житлово-суспільної забудови.

Вчорашніми рішеннями Київрада змінила цільове призначення цих земельних ділянок з сільськогосподарського на землі фонду житлової і суспільної забудови.

Відповідні зміни внесені до генплану розвитку міста на період до 2020 року.

Крім того, депутати проголосували за виділення 9,48 га, також по вул. Берковецькій, 6, для ТОВ Науково-виробнича фірма "Талер" під забудову об"єктами розважального, офісного призначення і житлово-громадську забудову.

Цим рішенням також внесені зміни в генплан, оскільки дана земельна ділянка також виведена із земель сільськогосподарського призначення і віднесена до земель житлової і суспільної забудови.

Дані земельні ділянки передано в оренду на термін від 3 до 15 років. Всі проекти сьогоднішніх рішень були внесені до порядку денного сесії з голосу головою земельної комісії Олексієм Євлахом, повідомляє Новинар.

Зараз ви читаєте новину « Київрада віддала під забудову 77 га сільськогосподарських земель ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі