пʼятниця, 25 січня 2008 11:10

Фідель Кастро розповів, коли міг померти

Кубинський лідер Фідель Кастро в четвер 24 січня заявив кубинським ЗМІ, що був на межі смерті в липні 2006 року, коли його стан здоров"я різко погіршав.

Нагадаємо, що 30 липня 2006 року Кастро переніс складну операцію на кишечнику. Після цього Фідель, який з перебіг майже півстоліття був одноосібним правителем Куби, тимчасово передав всі свої повноваження молодшому братові Раулю, до цього що займав пост міністра оборони країни.

З тих пір Фідель жодного разу не брав участь ні в одному публічному заході, а в грудні 2007 року дав зрозуміти, що може піти у відставку. У зверненны до парламенту він відзначив, що був прив"язаний до влади, але життя змінило його погляди. Він також призвав народ підтримати його брата Рауля.

Чи залишиться Фідель Кастро лідером Куби, буде вирішено на першому засіданні нового кубинського парламенту 24 лютого, повідомляють Подробности.

Зараз ви читаєте новину « Фідель Кастро розповів, коли міг померти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі