понеділок, 02 червня 2008 14:07

ДТП у Києві: понівечений спорткар Mitsubishi і спортбайк Honda (ФОТО)
10

У суботу на бул. Перова сталося шокуюче ДТП за участю автомобілів "Волга", Mitsubishi Lancer Evolution і спортбайка Honda.

Про те, як сталася аварія, розповів водій мотоциклу. Він їхав за "Волгою" у другому ряду, коли в третій смузі на великій швидкості раптово з"явився Mitsubishi . Те, що було потім, глибоко шокувало як учасників ДТП, так і свідків події. "Японець" зачепив задню ліву частину російської "красуні", після чого Lancer розвернуло і відкинуло на металевий відбійник. Мотоцикліст, що їхав за "Волгою", не встиг зреагувати на різку зміну ситуації і по дотичній наздогнав ГАЗ. Від місця зіткнення спортбайк пролетів ще метрів 20 і зупинився в першій смузі.

В результаті, від Mitsubishi Lancer Evolution залишилася купа металобрухту, а відбійник від потужного удару склався в гармошку. Судячи з пошкоджень авто, водієві спорткара дуже пощастило. За попередніми даними, водій травмував голову. Першу медичну допомогу йому надали на місці. Більше ніхто, на щастя, не постраждав.


У "Волги" на згадку про цю подію залишилися пошкодження задньої лівої частини. У Honda подряпаний весь лівий бік, а також розбита передня частина, повідомляє Друга смуга.

Зараз ви читаєте новину « ДТП у Києві: понівечений спорткар Mitsubishi і спортбайк Honda (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі