Ексклюзиви
понеділок, 18 серпня 2008 08:48

Чоловік забив до смерті власну дружину за те, що вона напилася

На Полтавщині 34-річний чоловік забив до смерті дружину. Він розлютився, коли побачив жінку п"яною. Після сварки у хід пішла сокира.

Тіло 37-річної Людмили знайшли на веранді власного будинку. Убивцю довго не шукали – у злочині відразу зізнався чоловік загиблої.

Він розповів: коли повернувся додому з роботи, то побачив п"яну дружину. Це його розлютило, то ж він почав її щосили бити.

Пізніше про вбивство він розповів подрузі. Однак та не повірила, натякнула на білу гарячку. Тоді чоловік випив горілки і ліг спати.

Лише вранці він переніс закривавлене тіло до хати. Коли ж міліціонери завітали до будинку, підозрюваний намагався втекти.

Ігор Чернов, заступник керівника Шишацького РВ УМВСУ в Полтавській області: "У будинку зразу при вході було виявлено труп жінки повністю оголений, з численними тілесними ушкодженнями. У неї були поламані руки, це було видно даже неозброєним оком, а також травми були тіла, голови".

Про жорстокість побиття свідчили травми загиблої - на тілі жінки правоохоронці виявили численні перелами, синці та забої.

Затриманого вже двічі засуджували. За ґратами він побував за пограбування та побиття власного сина. Тепер його долю знову вирішуватиме суд, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину « Чоловік забив до смерті власну дружину за те, що вона напилася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути