пʼятниця, 15 липня 2011 16:17

Аквапарк Юрського Періоду на Оболоні відкрили для відвідувачів
19

Фото: Фото: Ольга Каменєва

Сьогодні у Києві на Оболоні відкрили найбільший критий аквапарк в СНД "Дрім -Айленд" Аквапарк Юрського Періоду. Він знаходиться на третьому поверсі торгово-розважального центру "Дрім-таун". Разом з ним відкрили другу лінію торгового центру. Центр побудований між станціями метро "Мінська" та "Герої Дніпра".

Розміри - близько 25 тисяч квадратних метрів. Розрахований на 3500 тисячі людей. На відкриття прийшло близько 1000. На вході є роздягальні, де можна залишити речі. На руку одягається браслет, який дає право пройти в сам парк.

Ділиться на три зони: лагуна, підводний світ та дитячий майданчик. Кожна з зон має свій колір та інтер'єр.

Всього в ньому 14 гірок, найдовша з яких має 350 метрів. Щоб зайти на неї потрібно підніматися сходами під дах. Деякі труби гірок проходять по даху назовні. Крім цього є 5 басейнів, 3 ріки, майданчик для гри в водне поло, джакузі, аквакрісла і атракціони. Також є декілька кафе, ресторан. Ціни демократичні.

Однією з фішок є аквабар посередині лагуни, де продають напої. Туди можна тільки доплисти.

Температура в приміщенні близько 30 градусів тепла. Води - близько +28С. Вартість квитка на цілий день для дорослого в будній день 200 гривень, для дитини 160 гривень. В вихідні та святкові дні ціна відповідно 240 гривень і 190. Також можна купити квиток на 2 години за 150 гривень. Обіцяють розробити гнучку систему знижок для студентів та пенсіонерів.

Автором ідеї є власник торгового центру "Дрім Таун" Олександр Меламуд.

Зараз ви читаєте новину « Аквапарк Юрського Періоду на Оболоні відкрили для відвідувачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі