субота, 17 травня 2008 11:10

85 дітей госпіталізовані після вакцинації від кору й краснухи

85 дітей госпіталізовані 15-16 травня через погіршення самопочуття після вакцинації від кору й краснухи (вакцина ZA 26-X) у Краматорську Донецької області.

Про це сказано в повідомленні Міністерства з надзвичайних ситуацій і захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

Вакцинацію проводило з 5 травня дитяче територіальне медичне об"єднання.

Станом на 7:00 17 травня в лікувальних установах Донецька й Краматорська під наглядом лікарів перебувають 85 дітей.

З них 80 учнів 10-11 класів Краматорської загальноосвітньої школи N10 і N26, 4 дитини із Селідова й 1 дитина з Мар"їнського району.

У лікарнях Краматорська перебувають 55 дітей, у Донецьку - 30.

Причини погіршення стану здоров"я встановлюються.

Як повідомлялося, 15 травня школяр 1991 року народження був доставлений у лікарню після вакцинації від кору й краснухи, зробленої того ж дня у школі N8 Кременчука (Полтавська область).

15 травня Дніпропетровськ і Миколаївська область призупинили вакцинацію від кору.

14 травня жителька Донецька була госпіталізована 14 травня в одну з лікарень Харківської області після вакцинації від кору й краснухи, проведеної за два дні до цього.

13 травня в Краматорську помер учень 11 класу, який за день до смерті був щеплений від кору й краснухи, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину « 85 дітей госпіталізовані після вакцинації від кору й краснухи ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі