вівторок, 05 квітня 2011 19:07

74-річна грузинка залишила без інтернету Вірменію та частину Грузії

 74-річна грузинка залишила без інтернету Вірменію та частину Грузії

Літня громадянка Грузії шукаючи мідь, пошкодила оптико-волоконну магістраль Телеком Залізниці. У результаті вся Вірменія і велика частина Грузії залишилися без інтернету. Даний інцидент стався ще 28 березня, проте грузинські ЗМІ повідомляють про це тільки за фактом затримання підозрюваної, 75-річної жительки Грузії. Жінку було затримано на місці поії.

За словами начальника прес-служби Міністерства внутрішніх справ Грузії Зураба Гвенетадзе, затримана визнає провину, а також є свідки, які підтверджують злочин. Згідно з інформацією МВС, обвинувачена шукала в землі мідь, під час чого і пошкодила оптико-волоконну магістраль. "У жінки не було спільників і діяла вона самостійно. В результаті пошкодження інтернет був відключений у Тбілісі й кілька годин повністю був відключений по всій території Вірменії", - повідомив Гвенетадзе.

За даним фактом порушено справу за 187-ою статтею кримінального кодексу Грузії, яка передбачає пошкодження або знищення чужого майна, що спричинило значну шкоду. Даний злочин карається штрафом або суспільно корисною працею строком від 100 до 180 годин, чи виправними роботами до одного року, або ж ув'язненням від одного до трьох років.

Зараз ви читаєте новину « 74-річна грузинка залишила без інтернету Вірменію та частину Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі