Ексклюзиви
вівторок, 24 червня 2008 12:49

6 кг золота вилучили податківці у працівників конвертаційного центру

У Донецькій області під час проведення слідчо-оперативних заходів працівники податкової міліції припинили діяльність конвертаційного центру, створеного місцевими жителями.

Як повідомили в ГУ податкової міліції ДПА, ділки зареєстрували низку підприємств та, але жодної господарської діяльності, як з"ясувалося, вести не збиралися. Все це було організовано, аби використовуючи розрахункові рахунки, відкриті в філії одного з банків, здійснювати незаконні фінансові операції з переведення безготівкових коштів у готівку. Рух коштів рахунками "фіктивних" структур становив понад 1,5 млрд. гривень на рік.

Під час проведення обшуків в офісах, за місцями проживання та автомобілях фігурантів центру податківці вилучили близько 6 кг виробів із золота на суму приблизно 1 млн. 200 тис. гривень, 860 тис. гривень готівкою, яка призначалася черговим клієнтам, 46 печаток з відбитками різних підприємств, оргтехніку та документи, що свідчать про злочинну діяльність, а також вогнепальну зброю іноземного виробництва, яку відправлено на експертизу для встановлення її походження.

Наразі основного фігуранта затримано. Встановлюється коло клієнтів конвертаційного центру. Порушено кримінальну справу, триває слідство, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину « 6 кг золота вилучили податківці у працівників конвертаційного центру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути